Specialdesignede lyskasser

Robuste specialdesignede lyskasser

Scan-Plast specialdesignede lyskasser er en redningsåbning og flugtmulighed, der lever op til bygningsreglementerne og samtidig sikrer lysindfald og ventilation.

Lyskasserne er en let, stabil og komplet løsning, der grundet et helstøbt design og lav vægt er nem og hurtig at montere. De specialdesignede lyskasser leveres efter ønskede design og dimensioner, og vi hjælper med råd og vejledning gennem hele processen, for at sikre dig præcis de lyskasser du har behov for.

Lyskasserne har indvendigt fald mod afløbet, hvilket sikrer at regnvandet effektivt ledes bort, og man undgår dermed fugtskader. Lyskassernes helstøbte design og de udvendige forstærkningsribber gør kasserne modstandsdygtige mod jord- og vandtryk samt trafiklast og minimere dermed risikoen for revnedannelse i kasserne. Designet giver endvidere glatte og lyse indersider, hvilket gør kasserne rengøringsvenlige, og de kræver minimal vedligeholdelse.

Lyskasserne er designet med en smal kant i niveau med jordhøjde, hvilket sikrer et diskret og æstetisk udseende, og den åbne konstruktion med rist betyder, at du opnår et optimalt lysindfald.

Med lyskasserne sikrer du ikke kun godt lysindfald og ventilation, de er også med til at skabe tryghed i hjemmet hos institutioner, virksomheder eller lignende, da lyskassen er dækket forsvarligt til med en GAR-rist. Risten er endvidere skridsikker og solid og dermed sikker for færden ovenpå. Samtidig har den en lav vægt, der gør den nem at flytte indefra ved behov for redning eller rensning.

Scan-Plast specialdesignede lyskasser er fremstillet i et robust fiberarmeret kompositmateriale. Materialets store styrke samt kassernes innovative design gør dem såvel korrosionsbestandige samt modstandsdygtige overfor vejrlig, hvilket betyder, at lyskasserne har en stor stabilitet og lang levetid.

Lyskasserne fra Scan-Plast er udviklet, så de kan tilpasses efter ethvert behov. Det betyder, at det er muligt at tilkøbe såvel børnesikringer til risten, bladfang, stige samt specielle beslag til montering udenpå isolering. Kasserne leveres i specialmål efter behov og ønsker.

Fordelene ved Scan-Plast specialdesignede lyskasser

 • Leveres efter ønskede design og dimensioner.
 • Råd og vejledning gennem hele processen.
 • Flugtmulighed og redningsåbning fra kælderrum.
 • Optimalt lysindfald grundet lyse og glatte overflader.
 • Designet til at håndtere vandtryk og trafiklast.
 • Lang levetid og minimal vedligeholdelse.
 • Korrosionsbestandigt komposit materiale.
 • Nem og hurtig montage.
 • Skridsikker GAP-riste i fiberarmeret komposit.
 • Afløb med hældning mod Ø110.

Du kan se vores fulde program for byggeri her.

Du kan læse mere om komposit her.

Leveres med

GAP-riste i fiberarmeret komposit, giver skridsikker og holdbare løsninger. Den lave vægt sikrer, at ristene er nemme at fltre ved behov for redning.

Lyskasserne er designet med en hældning mod Ø110 mm afløb for afledning af regnvand. Der kan leveres bladfang.

Lyskassernes bredde montageflanger sikrer nem montering ved fastgørelse.

Tilbehør

En børnesikring fastholder GAP-risten og forebygger, at børn kan fjerne risten. Beslaget fæstnes i karmen på lyskassen. Beslaget fjernes indefra i tilfælde af inspektion eller flugt.
En stige kan monteres i lyskasserne og gør det til en hurtig og nem flugtvej.
Med til at forhindre at blade og andre store ting fortsætter ned i afløbet.

Se også disse lyskasser

RELATEREDE PRODUKTER

 • Stiger

  Stiger

  En stige til din lyskasse kan være en god løsning, hvis det bl.a. påtænkes at bruge lyskasserne som flugtvej fra kælder.

   

  Læs mere
 • Gulvglas

  Gulvglas

  Gulvglas kan erstatte ristene i lyskasserne for på den måde at få et mere eksklusivt udtryk. Glasset er opbygget med flere lag af lamineret glas.

  Læs mere
 • Børnelås

  Børnelås

  Børnelås til lyskasserne er ideel, hvis lyskasserne for eksempel skal monteres i nærheden af dagtilbud eller skoler, hvor børn dagligt færdes.

  Læs mere
 • Lyskasse gitterriste

  Lyskasse gitterriste

  Gitterriste til lyskasser fra Scan-Plast er en enkel og stabil afslutning af lyskassen. Tilbydes i forskellige maske størrelser og materiale.

   

  Læs mere
 • Bladfang

  Bladfang

  Fanget bruges for at forhindre at blade, samt andre større genstande, passere afløbet og ender i afløbssystemer.

  Læs mere