Isolerede lyskasser

Holdbare og praktiske isolerede lyskasser

Scan-Plast isolerede lyskasser er en redningsåbning og flugtmulighed, der lever op til bygningsreglementerne og samtidig sikrer lysindfald og ventilation.

Kasserne er en let, stabil og komplet løsning, der grundet et helstøbt design og lav vægt er nem og hurtig at montere. Lyskasserne er udført med 150 mm polyurethan isolering, hvilket sikrer et intakt isoleringslag, som både beskytter mod kuldebro og forebygger mod frostskader.

Lyskasserne har indvendigt fald mod afløbet, hvilket sikrer at regnvandet effektivt ledes bort, og man undgår dermed fugtskader. Kassernes helstøbte design og de udvendige forstærkningsribber gør dem modstandsdygtige mod jord- og vandtryk samt trafiklast og minimere dermed risikoen for revnedannelse i kasserne. Designet giver endvidere glatte og lyse indersider, hvilket gør kasserne rengøringsvenlige, og de kræver minimal vedligeholdelse.

Kasserne er designet med en smal kant i niveau med jordhøjde, hvilket sikrer et diskret og æstetisk udseende, og den åbne konstruktion med rist betyder, at du opnår et optimalt lysindfald.

Med lyskasserne sikrer du ikke kun godt lysindfald og ventilation, de er også med til at skabe tryghed i hjemmet hos institutioner, virksomheder eller lignende, da kassen er dækket forsvarligt til med en GAR-rist. Risten er endvidere skridsikker og solid og dermed sikker for færden ovenpå. Samtidig har den en lav vægt, der gør den nem at flytte indefra ved behov for redning eller rensning.

Scan-Plast isolerede lyskasser er fremstillet i et robust fiberarmeret kompositmateriale. Materialets store styrke samt kassernes innovative design gør dem såvel korrosionsbestandige samt modstandsdygtige overfor vejrlig, hvilket betyder, at lyskasserne har en stor stabilitet og lang levetid.

Det er muligt at tilkøbe såvel børnesikringer til risten, bladfang, stige samt specielle beslag til montering udenpå isolering.

Fordelene ved Scan-Plast isolerede lyskasser

 • Intakt isoleringslag til beskyttelse mod kuldebro.
 • Flugtmulighed og redningsåbning fra kælderrum.
 • Optimalt lysindfald grundet lyse og glatte overflader.
 • Designet til at håndtere vandtryk og trafiklast.
 • Lang levetid og minimal vedligeholdelse.
 • Korrosionsbestandigt komposit materiale.
 • Nem og hurtig montage.
 • Skridsikker GAP-riste i fiberarmeret komposit.
 • Afløb med hældning mod Ø110.

Lyskasserne leveres i et stort antal standardmål.
Ved behov leveres lyskasserne i ønskede specialmål.

Du kan se vores fulde program for byggeri her.

Du kan læse mere om komposit her.

Leveres med

GAP-riste i fiberarmeret komposit, giver skridsikker og holdbare løsninger. Den lave vægt sikrer, at ristene er nemme at fltre ved behov for redning.

Lyskasserne er designet med en hældning mod Ø110 mm afløb for afledning af regnvand. Der kan leveres bladfang.

Lyskassernes bredde montageflanger sikrer nem montering ved fastgørelse.

3D Model

RELATEREDE PRODUKTER

 • Stiger

  Stiger

  En stige til din lyskasse kan være en god løsning, hvis det bl.a. påtænkes at bruge lyskasserne som flugtvej fra kælder.

   

  Læs mere
 • Børnelås

  Børnelås

  Børnelås til lyskasserne er ideel, hvis lyskasserne for eksempel skal monteres i nærheden af dagtilbud eller skoler, hvor børn dagligt færdes.

  Læs mere
 • Bladfang

  Bladfang

  Fanget bruges for at forhindre at blade, samt andre større genstande, passere afløbet og ender i afløbssystemer.

  Læs mere
 • Lyskasse gitterriste

  Lyskasse gitterriste

  Gitterriste til lyskasser fra Scan-Plast er en enkel og stabil afslutning af lyskassen. Tilbydes i forskellige maske størrelser og materiale.

   

  Læs mere
 • Gulvglas

  Gulvglas

  Gulvglas kan erstatte ristene i lyskasserne for på den måde at få et mere eksklusivt udtryk. Glasset er opbygget med flere lag af lamineret glas.

  Læs mere