Lyskasse gitterriste

Scan-Plasts lyskasse gitterriste er en enkel, stabil og skridsikker afslutning af lyskassen. Ristens kant afskærmer lyskassens kant og bagkant ved muren, hvilket giver risten ekstra styrke samt et enkelt udseende.

Med gitterristene sikrer du, grundet den åbne konstruktion, et godt lysindfald gennem din lyskasse og samtidig er ristene også med til at skabe tryghed i hjemmet hos institutioner, virksomheder eller lignende, da lyskassen er dækket forsvarligt til med. Risten er endvidere skridsikker og solid og dermed sikker at færdes på. Samtidig har den en lav vægt, der gør den nem at flytte indefra ved behov for redning eller rensning.

Risten er fremstillet i et robust materiale, der sikrer en høj kvalitet og lang levetid på risten.

Lyskasse gitterriste tilbydes i forskellige maske størrelser samt materiale, så de passer til dine behov og du kan opnå det ønskede design af lyskassen udadtil.

Mere information om Scan-Plast lyskasser kan findes her.

Du kan se vores fulde program for byggeri her.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Stiger

  Stiger

  En stige til din lyskasse kan være en god løsning, hvis det bl.a. påtænkes at bruge lyskasserne som flugtvej fra kælder.

   

  Læs mere
 • Gulvglas

  Gulvglas

  Gulvglas kan erstatte ristene i lyskasserne for på den måde at få et mere eksklusivt udtryk. Glasset er opbygget med flere lag af lamineret glas.

  Læs mere
 • Børnelås

  Børnelås

  Børnelås til lyskasserne er ideel, hvis lyskasserne for eksempel skal monteres i nærheden af dagtilbud eller skoler, hvor børn dagligt færdes.

  Læs mere